Olika roller

Att jobba med människor är spännande!
Man får ställa om sig, inför varje Vårdtagare som man ska hjälpa. Man har liksom olika roller som ska passa in på den vårdtagare man är hos just då. Alla är olika och har sina rutiner som vi måste försöka bibehålla, så att dom kan känna sig trygga i sin vardag. Det är jätte viktigt!
Jag behandlar andra som jag själv skulle vilja bli behandlad. Men det är tyvärr många som inte gör det och då passsar man inte att jobba med människor. Sunt förnuft kommer man långt med!
Det första mötet med vårdtagaren är viktig, för att man ska få ett bra förhållande. Ett bra bemötande från oss är trygghet för dom.
Speciellt när man jobbar som personligassisten som jag gör. Vi är i deras hem och är där för deras skull inte för vår egen skull. Vi ska vara deras armar och ben, när dom inte klarar utav det själva.                                                                                                                Vårdtagaren som jag är hos, är väldigt social och vill gärna ut och åka. Vi brukar åka in till mora, gå i affärer och fika. Då brukar det bli många glada skratt, när vi provar kläder. 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Ingers tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s